Antes del…

Imatge

Imatge

Antes del Amanecer y Antes del Atardecer són dues pel·licules que m’han fet entrar en un estat de reflexió i estranya tensió en calma després d’haver-les vist. Uns personatges que sols els conec d’un parell d’hores, i que ells sols es coneixen per un parell de dies, però que se’ns mostren completament desenvolupats, amb tota la seva complexitat i expressant temes d’una profunditat que jo sols he aconseguit treure amb les meves amistats més antigues. 

L’amor, la il·lusió, la vida i la mort, la necessitat de canvi, la casualitat… és cert que en un món replet d’éssers humans, són poques aquelles persones amb les que pots ser tu al 100%? amb les que pots viure de forma plena? I que en diries si et dic que la història no és més que una historia d’amor que s’allarga durant els dècades? que és una de les pel·lícules romàntiques per excel·lència? En realitat definir-la així és quedar-se curt, perquè només amb dues persones, aquest film transmet molt més que la majoria de films que he vist últimament.

El que tinc clar és que ara Jesse i Céline ja han entrat a la meva vida i que han trasbalsat els meus pensaments. Dos personatges hipnòtics, que per mi ja són completament indisolubles de la imatge dels seus actors,que han participat en la realització del guió, un guió que flueix i que és senzill i simple malgrat tota la complexitat que té (supera amb escreix a Woody Allen, i ja sabeu que en sóc molt fan!).

No puc esperar més per veure l’últim capítol de la trilogia. Per saber com els ha anat, per veure quina avaluació fan de tots els  pensaments filosòfics que ens han exposat fins ara! 

 

Anuncis

One response to “Antes del…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: