Lectures per l’estiu

Fa tant que no escric al bloc ( he estat molt enfeinada i no tenia gens de temps però l’horari intensiu fa miracles xd) que se m’han quedat un munt de crítiques, tant de cine com de llibres, al tinter! I com que és estiu i l’estiu, tots sabem que serveix per fer que el promig de llibres llegits per la gent augmenti considerablement, he pensat que podria fer alguna recomanació o orientar sobre alguns llibres que he llegit els darrers mesos. Així que aquí teniu!

El romàntic per passar el temps: Yo, mi, me, contigo – David Safier

L’autor de Maldito Karma torna a utilitzar la mateixa fórmula amb molta més gràcia que a Jesús M’estima i ens presenta a una dona que per a trobar-se amb el seu propi jo ha de fer un viatge temporal per retrobar-se amb la seva ànima, que comparteix, ni més ni menys que amb William Shakespeare. Com compartiran un únic cos dues persones de sexe, mentalitat i segles tant diferents? Un llibre irònic i ple d’humor que farà que l’estona de platja et passi molt, molt ràpid.

Nota: 8

El surrealista: L’avi de 100 anys que va saltar per la finestra- Jonas Jonasson

Jonas Jonasson fa un repàs irreverent i surrealista de la història Europea del segle XX gràcies a la biografia de Allan Emmanuel Karlsson, un avi que degut a la seva naturalesa apolítica, simplista i imperturbable s’ha vist involucrat en les aventures més inverosimils que s’han succeït en els últims 100 anys. Amb un punt amoral i una irrigurositat històrica que fa por, és un llibre que no enganxa però que agafes per passar l’estona i saber a veure si, en el nou capítol, encara la pot dir més grossa que en l’últim que vas llegir.

Nota: 6

La biografia d’un visionari: Steve Jobs – Walter Isaacson

Amor i odi. Això és el que Walter Isaacson ens fa pensar d’Steve Jobs, un home que ratlla els limits entre la genialitat i la bogeria i que ha fet canviar el panorama de la comunicació i les relacions personals en els últims anys. I tot per una immensa força de voluntat i una obstinació dignes d’admirar. I és que sols els genis o els bojos demostren aquesta obstinació i aquesta intensitat per la feina com Jobs feia. Una persona que, per altra banda, podia resultar insuportable i que ratllava el narcisisme de forma preocupant. Un llibre potser una mica llarg però molt interessant que et descobreix totes les cares d’un dels pares (si no el més important) de les noves tecnologies.

Nota: 8

Autoajuda a l’oriental: El monje que vendió su Ferrari – Robin S. Sharma

Típica història estil “Dios vuelve en una Harley” però en aquest cas amb protagonista masculí: un executiu que se n’adona que té malament l’ordre de prioritats a la vida i busca mitjançant l’espiritualitat reordenar el seu llistat. És paradoxal com en una societat occidental com la nostra, que es considera atea i sense lligams religiosos (si més no, sense tants com en teniem abans) una religió com és el budisme, quatlli tant en la societat, perquè recordem-ho, no és només una filosofia de vida (totes les religions ho són!) sinó que implica alguna cosa més. Aquest enamorament per l’oriental justifica que el llibre de Robin S.Sharma, tot i no donar consells molt diferents als filòsofs occidentals de capçalera, sigui un llibre bastant llegit. Un bon passatemps si no ets de fer migdiades.

Nota: 6

El Best seller – Los juegos del hambre /En llamas /Sinsajo – Suzanne Collins

Pels que volen estar a “la onda” i ja han llegit els llibres de “Game of Thrones”. Una trilogia estil 1984 amb pinzellades adolescents però que et fa agradable els trajectes en tren i t’enganxa. Si has vist la pel·li, el llibre t’agradarà més (com la majoria de vegades)

Nota: 7

Anuncis

2 responses to “Lectures per l’estiu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: