Tapes

últimament vaig molt de vòlit i no em dona temps a “pensar” per escriure alguna cosa més o menys decent, per això avui recorriré a unes tapes molt fàcils que vam fer per sopar dimarts. Així em trec el mono d’actualitzar rapidament i us dono algunes idees!:P

Endivia a la planxa amb fruits secs

Facilissim! has de partir l’endivia en dos i deixar-la a la planxa una estoneta fins que vegis que la fulla s’ha estovat. Un cop fet això, agafa cacauets fregits amb mel i esmicola’ls per sobre.

Patates farcides de botifarra negra i  formatge brie

Bull les patates i quan estiguin fetes talla-les per la meitat. Buida-les per fer espai pel farciment. Pregeix en una paela una mica de botifarra negra. Un cop fregida, posa-la dins de la patata i cobreix amb el formatge brie. Gratina-ho al forn.

Croquetes de diferents sabors i mongetes amb bacon

Per les croquetes, que eren de diferents gustos: ceps, verdures i bacallà, pregunteu als meus pares, en concret a me mare, és l’especialista! per les mongetes, poseu-les una estona al microones amb aigua fins que s’estovin. Un cop fet això embolica-les amb el bacon i fregeix.

Brotxeta de botifarra, tomàquet i espàrregs

En una brotxeta punxar-hi els ingredients que volem i posar a la planxa a foc lent fins que estiguin cuits.


3 responses to “Tapes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: