Terrina de botifarra terregada i poma

Ahir vaig fer 26 anys… 26!! si ja ens acostem al 3! i el Pol em va fer un sopar bonissim! Una Terrina de botifarra terregada i poma.

Us deixo la recepta:

  • 1 botifarra terregada
  • 2 cebes de Figueres
  • 2 alls
  • 200 g de carn de porc picada
  • 1 copa de vi ranci
  • 200 g de suc concentrat de carn
  • brots de ruca
  • oli d’oliva
  • sal i pebre
  • Per a la melmelada de poma:
  • 3 pomes Reineta
  • 150 g de sucre

Sofregeix la ceba i l’all picat fins que estiguin dauradets. A continuació, posa en un bol la botifarra picada, el sofregit de ceba i all, la carn picada, el vi ranci, la sal i el pebre i barreja-ho bé amb una espàtula. Reserva-ho.

Tot seguit, posa les pomes pelades i tallades a daus en un bol juntament amb el sucre, tapa-ho amb paper film i posa-ho al microones durant 5 minuts a màxima potència. Després, tritura-ho  i reserva.

Finalment, farceix un motlle fins la meitat amb la barreja de carn i botifarra, cobreix amb una capa de puré de poma i deixa-ho coure al forn durant 5 minuts a 180 graus.


3 responses to “Terrina de botifarra terregada i poma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: