papes o avis?

Avui he llegit que Elton John s’ha convertit en pare i m’ha donat que pensar. tenir un fill és un acte molt bonic, sigui perquè el pareixes, l’adoptes o per una mare de lloguer. Però arriba un moment que crec que és – o pot ser- egoista tenir-lo.  Per exemple en el cas d’Elton John. Si que és cert que al nen no li faltarà de res amb el pare que tindrà, però Elton John té 62 anys! ens hem de començar a plantejar si un és pare amb 62 anys o ja s’hauria de dir avi. Perquè aquest nen quan en tingui 20 tindrà un pare de 82 anys i quan en tingui 40 tindrà sort si  encara té pare, i això no és natural crec.

Que la gent siguem pares cada cop en una edat més avançada fa que es perdin dues coses:

1- que els avis puguin gaudir dels seus nets i els nets dels seus avis jugant i aprenent amb ells, doncs no faràs ajupir a una yaya i que jugui a futbol amb 80 anys,

2- que els nens tinguin pares que més aviat haurien d’exercir d’avis. I no ho dic amb pares de 40 – 45 anys, però a partir dels 50 ens ho hauriem de plantejar…perquè fas que el nen hagi d’assumir rols que potser no està preparat per tenir.

Aquests nens que tenen 25 anys i pares de 90 necessiten trobar rapidament una estabilitat que actualment no es pot trobar abans dels 30. Tenen responsabilitats que tot bon f ill vol exercir però que potser encara no poden assumir, com cuidar dels pares, ajudar-los en el seu sustent, etc.

No ho tinc del tot clar això de ser pare tant gran…tot i que cal deixar clar que millor tenir un fill amb 62 anys estant segur que el vols tenir i que l’educaras el millor que pots que no pas tenir-lo amb 30 sense haver-ho desitjat i sense poder oferir-li allò que necessita!

Anuncis

3 responses to “papes o avis?

  • madebymiki

    Si penso que avui és gairebé un delicte tenir fills (hi ha massa gent al món), pots imaginar-te que en penso de iaios que tenen fills…

    • Lu

      jajaja dons si jo a vegades també penso que hi ha massa gent al món però que deu ser un bon negoci això de tenir fills naturals perquè les dificultats que posen per adoptar no són normals!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: