A tres dies de les eleccions…

bueno bueno buenoooo!! Per fi s’acaba la campanya! Una campanya que podriem resumir amb alguns punts:

– videos eròtics: Nebrera i JSC

– discusions estil programació de antena 3 o tele 5 entre els dos partits majoritaris

– videojocs racistes

– falta d’informació com sempre per culpa dels blocs electorals

– catalunya – independentisme – federalisme com eixos bàsics del debat

Per què encara que tots ens han parlat de la crisi i de que ells són els millors per solucionar-la tampoc ens han dit gaire. Uns ens han dit que posaran solucions “d’esquerres”. Els altres que estimularan l’economia dels empresaris. Però tampoc ens han dit molta més cosa no sigui que el “poble ras” no ho entenguem. La campanya s’ha basat en el país i en la seva independència quan jo crec que tampoc és que, després del 28, quan canvii el govern, es dictarà la independència de Catalunya i tampoc crec que això sigui possible en molt temps, diguin el que diguin Reagrupament, SI o ERC.Que si, que si la gent vota partits que volen la independència anirem un pas endavant per aconseguir-la (i no entraré en si és millor o pitjor perquè és fotre’s en un “berengenal”), però això és un punt més de la campanya. Tenir la independència no és la única cosa que cal fer per governar un país i m’hagués agradat saber la resta de programa, com les polítiques socials, mediambientals, els estímuls a l’economia, etc.

Ara està molt bé, tots han defensat el seu programa. Després ja veurem què passa, perquè un cop tens una cadira per seure es fa difícil aixexar-te a canviar allò que deies que volies canviar…

Anuncis

3 responses to “A tres dies de les eleccions…

  • madebymiki

    És molt bo l’acudit, i molt cert. Aquestes eleccions seran recordades com les del racisme i l’independentisme, el que sigui per motivar a la gent a votar…

  • Cristina

    Tens raó, l’únic eix de la campanya política dels tres partits que s’han presentat com a ferms defensors de l’opció independentista (deixarem de banda CIU, tot i que s’ha apuntat a aquest carro perquè sap que li donarà algun vot), no pot ser només la reivindicació de la separació de l’estat espanyol, ja que darrere hi ha d’haver un programa de govern. I no el tenen. Per això, tot i estar fermament convençuda que l’actual model de relació amb l’estat espanyol no només no aporta res positiu a Catalunya, sinó que dificulta seriosament el seu desenvolupament econòmic i contribueix a la seva paràlisi social, cultural, lingüística, no votaré cap partit independentista. Però tampoc tenen un programa de govern amb alternatives serioses els que sí opten amb més possibilitats a asseure’s a la cadira del Palau de la Generalitat. Comences el teu post en clau d’humor, però darrere de tota broma o tot acudit hi pot haver un pòsit important de realitat, i en aquest cas, és obvi que n’hi ha. Uns són els que han governat durant més de 20 anys i tornen amb la cara neta però amb la roba tan bruta com sempre. Els que ens han desgovernat durant les dues darreres legislatures, els tres partits, no n’excloc cap, es presenten com si aquí no hagués passat res, fent cap i net, però tot i que diuen que la memòria dels electors és molt curta, jo encara en tinc. Del PP i de Ciutadans ni en vull parlar, perquè són uns mentiders i uns manipuladors i contribueixen activament a allò que tant diuen voler conservar a qualsevol preu: la sacrosanta unitat espanyola. I si a això li sumem els postul·lats racistes del PP, en la mateixa línia d’un partit obertament xenòfob com és Plataforma per Catalunya, o la irresponsabilitat que estan mostrant en la qüestió de la crisi econòmica, sense cap voluntat d’aportar iniciatives per superar-la, sinó intentant abocar més merda per tal d’erigir-se com a salvadors de la pàtria, tot plegat em sembla vomitiu. La campanya en general m’ha semblat vomitiva, i perdona l’adjectiu. Ha estat un circ, des del Laporta fent campanya amb la Maria Lapiedra, fins als votants del Montilla tenint l’orgasme de la seva vida en emetre el vot, passant pel Rivera i els seus acòlits en pilotes. Immoral, tot plegat.

  • Lu

    Doncs ja ho veus Cristina, 4 diputats per Laporta! PP ha pujat i els de la cara neta i la roba bruta quasi majoria absoluta! El Parlament donarà que parlar amb tant follón! no em vull perdre Polònia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: