La red social

Quants amics tens al facebok? no t’has preocupat mai per la seva privacitat? segur que estas al corrent de les demandes que fa un temps van posar al seu creador, Mark Zuckerberg.

I quants amics deu tenir Mark? D’això ens parla “La red social”: de la creació de Facebook. Dels motius pels quals Mark la va fer, i de les amistats que va perdre per tirar endavant la seva idea.

La red social ens explica el fenòmen de les xarxes socials des dels seus inicis (bastant elitistes per cert), i el seu desenvolupament posterior: el creixement al llarg de totes les universitats americanes i europees, fins arribar a dominar tot el món. I ens ho explica a partir dels records que tenen Zuckerberg i els seus ex-amics, que expliquen tot allò que va passar fins arribar a les demandes per les que el jove més ric del món ha hagut de batallar legalment.

La història està bé i els actors són molt bons però, personalment, no em va enganxar. No m’interessava gents ni mica la vida d’un tio que en la primera escena infravalora a la seva novia com ho fa Zuckerberg (diguem-ne consciència de sexe, no?). Per a mi aquest informàtic ja pot patir tot el que li fan per ser prepotent, manipulador, tontaina i poc empàtic. Encara que reconeixo que segurament ho sembla més que no pas ho és. I que la seva juventut ha jugat també un paper important a l’hora de prendre decisions que després han estat controvertides.

En definitiva, és un bon entreteniment per conèixer més a fons un lloc que volguem o no, ja forma part de la majoria de nosaltres i que ha canviat la forma de relacionar-nos fins a extrems que encara falta definir.

Anuncis

One response to “La red social

  • Crític de cine

    He llegit molt bones crítiques de la pel·lícula. Diuen que serà una de les preferides als Oscars. Jo encara la tinc pendent de veure. Dubto una mica que una pel·lícula sobre facebook sigui tant bona, però amb el tros de director que té… Fins que no la vegi no podré opinar. Aleshores, ja parlarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: