Vacances al Marroc: algunes idees?

Si conto els dies laborables…em queden 2 dies per estar de vacances!!! Això significa que d’aquí res agafem l’avió cap a Marrakech!! Al final ens estarem uns 10 dies al Marroc, fent una ruta que passarà per Fez i Casablanca.El problema vé amb Casablanca,hi hem d’anar perquè l’avió de tornada surt d’allà però Casablanca ja no és la de Humphrey Bogart (de fet la mitica Casablanca es va rodar integrament a Hollywood) i tansols hi ha la mesquita de Hassan II com a element realment destacable ( i  a sobre no s’hi pot entrar!). Així que estem oberts a opcions i tenim 2 nits lliures que no sabem on passar! algú de vosaltres hi ha estat i ens recomana alguna cosa?

Sobre la resta de viatge, el que tenim pensat:

Marrakech: Com que hi passarem la majoria del temps hem pensat que podem fer dues excursions des d’aquesta ciutat. Després de veure la Medina, els zocos, la plaça de jaama el fna, la mesquita koutoubia, la medersa ben Youssef… anirem un dia a veure l’Atlas i el vall d’Ourika, i un altre dia  a Essauria, la perla de l’atlàntic.

vall d’Ourika

Essaouria

Fez: Fez és una de les ciutats imperials del marroc. Allà i serem uns 3 dies i aprofitarem per anar a veure també les ruines de Volubilis i potser Meknès. No ho tenim encara gaire clar

Fez

Volubilis

S’accepten més recomanacions!

Anuncis

2 responses to “Vacances al Marroc: algunes idees?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: