“I love Escassi” o “venc el meu cos per la fama i la pasta”

Això és el que haurien de preguntar a les noies que han presentat el seu “curriculum” per a participar a l’aberrant programa “I love Escassi“, que emet Tele 5 des d’ahir i durant unes nou setmanes. En ell 8 dones madures lluiten per aconseguir que Escassi les trii com a parella.

Osigui, per entendren’s, Tele 5 ha muntat un harén perquè aquest home trii. Però no acaba aquí la cosa, perquè a sobre aquestes 8 dones, a les que el programa ven com “l’experiència i la sabiduria” hauràn de combatre contra unes joves de 20 anys, que són “la bellesa i el pecat”. Així que conilletes playboy desesperades per trobar un ric que les mantingui vs ex-conilletes playboy desesperades per trobar un ric que les mantingui, pq telecinco no t’enganyis! si una dona és capaç de presentar-se a un programa perquè un home les credencials del qual són: tinc pasta i sóc famos perquè la posi en una llista de possibles conquestes ha de ser ex-conilleta buscona o li ha anat molt malament la vida i ja no sap quin camí seguir.

I és cert que hi ha programes semblants, a TV3 en feien un fa uns anys que tots hem vist: “Amor a primera vista”, però homes i dones triaven i potser hi havia la sort de triar a la persona que t’havia triat, i les proves es basaven més en formes de fer i de ser que no pas en espectacles erotico-festius, com seria el cas de “Mujeres y hombres y viceversa”. Però muntar al ric de torn un “lligòdrom” ja és passar-se. Sentir que a sobre ell diu que no li agraden gaire les 15 dones que han triat ja és per tirar-li una vaixella a la cara, i que a sobre el programa es basi en el concepte de dona-objecte sexual (tant per les madures, com per les jovenetes que encara és més descarat) descalifica a tots els participants i demostra els limits als que està arribant la televisió i la merda que suporta-demana l’audiència. El pitjor de tot és que no és que Espanya sigui un país de pandereta, és que això ja està passant a tota la terra així que d’aquí uns anys coeficient intel·lectual dels nostres fills zero com seguim així, així que siusplau, si mireu això penseu en la merda que les genereacions posteriors hauran de “tragar” de la tele per culpa nostra.

Anuncis

7 responses to ““I love Escassi” o “venc el meu cos per la fama i la pasta”

 • pol

  9 setmanes? si encara queda algo de sentit comú el treuràn de la graella sense explicació alguna (el share d’ahir va ser molt lamentable).

  Això si, potser per culpa del boca a boca (el qual en aquest blog s’en fa gala) potser acaba despertant la curiositat dels televidents… :p

 • Lu

  weenoo el share va ser lamentable però ja van ferho pq sortis un streaptease pq la setmana que ve la gent ho miri!!

 • madebymiki

  Si la televisió és un mirall de la nostra societat, anem molt be.

  Me’n alegro de que el “share” fos penós, un programa tant masclista i classista com aquest seria bo que desaparegues per sempre.

  A mi no em pica la curiositat, no hi ha perill de que me’l miri…

 • Luna Roi

  Los medios de comunicación, como la publicidad, son los que están modelando a su imagen nuestra sociedad. Antes era al revés. Antes… ¿qué más da lo que hicimos antes? Lo importante es lo que dejamos de hacer ahora.

  ¡Un beso!

  L.

 • Arqueòleg Glamurós

  Aixó està més vist que el TBO!! A MTV feien mil variacions del mateix, es deia “Dismissed”!

  Teleberlusconi en la seva línia!

 • Salvador Grifell

  Què és primer l’ou o la gallina? La televisió emet programes com aquest perquè és el que l’audiència demana o bé la gent veu aquest tipus de programa perquè és que la tele li ofereix?

  Jo crec que el problema és de fons. L’audiència demana morbositat i la televisió li serveix en safata allò que desitja.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: