Una vida sexual satisfactòria

Ahir es van publicar els resultats d’una enquesta en què es preguntava a 3171 dones si preferien una vida sexual satisfactòria o una bona situació econòmica. El 45% de les dones va respondre que preferia tenir una bona vida sexual – Caroline Cartwright debia ser una d’elles– , però és que les preguntes s’han de matitzar: una bona situació econòmica és ser “ric del cagar”? si es refereix a això jo prefereixo l’opció vida sexual perquè amb una situació econòmica, no bona, però si estable o de classe mitja pots fer ja moltes coses: viatjar, comprar-te alguna cosa de tant en quant, anar al teatre…a veure, no podras fer-ho cada dia, però així també aprens a valorar-ho millor no?
Si “bona situació econòmica” es refereix a poder anar tirant sense fer malabarismes però no amb grans luxes prefereixo aquesta opció perquè sinó implicaria viure al limit de la pobresa.
L’altra qüestió: aquest fet és noticia perquè el 45% de les dones ha dit que preferia una bona vida sexual,és a dir, moltes dones. Segurament fa 50 anys no hagués estat així (encara que és fer ciència ficció perquè aquesta enquesta no s’hagués ni pogut fer). Això ja ens dona proves de com ha estat l’evolució sexual de la dona en els últims temps però també em dona peu a pensar una cosa: l’entrevista s’ha fet a dones de 16 a 64 anys i m’agradaria saber si el percentatge d’edats ha estat equitatiu perquè estic segura que són les noies joves les que han fet pujar al 45%. Son les que no saben què és pagar una hipoteca o lloguer, el que és patir per una feina, etc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: