Ànsies de protagonisme

No ho entenc. M’indigna. Em sulfura. M’entren ganes de dir PROU!!!!
El què? el comportament dels polítics de la nostra societat. Avui 12 diaris han publicat una editorial conjunta que du per nom “La dignitat de Catalunya“. 12 diaris!!! això vol dir 12 linies editorials que s’han posat d’acord per defensar allò que creuen que Catalunya mereix: que el Tribunal Constitucional resolgui la sentència tenint en compte que els ciutadans catalans l’hem ratificat i que és fruit d’un doble pacte: Parlament de catalunya i Corts Generals.

Què em cabreja? doncs que aquest acte ha estat de 12 diaris i ara tots els partits s’estàn apuntant al carro de “jo també hi sóc”. No podeu ser més honestos? Els partits són com una persona histriònica-teatral, que necessita que tothom la miri. Si per alguna casualitat perden ser el centre d’atenció s’enfaden, es pugen a la taula i comencen a cridar i a dir el que sigui perquè tothom es giri i els miri a ells. I la veritat…això ja cansa. Perquè no han estat ells els que s’han posat d’acord per defensar l’Estatut. I mira que ells no són 12 linies editorials diferents! han estat uns altres,els diaris…i que s’hi adhereixin està molt bé, però que en facin un ús partidista és deplorable… el protagonisme no se’l mereixen ells sinó els diaris.

Advertisements

4 responses to “Ànsies de protagonisme

 • Marta

  Totalment d’acord amb tu.

  Només vull dir que el Diari de Terrassa s’ha sumat a aquesta iniciativa. Si és així, on està l’editorial?? Se l’han menjada les impressores?? Problemes en rebre l’editorial per correu??

  ON ÉS????

 • Montse

  Luuuuuuuuu!!

  Està molt bé aquest post!!! Em puc sumar al teu cabreig?? jajaja
  Muakis!

 • Arqueòleg Glamurós

  Els partits es el q tenen que ho partiditzen tot!
  Peró a veure, es lògic: la política la fan els polítics, el periodisme els periodistes, suposo q els indignaria l’intrusisme professional!

 • La dignitat de Catalunya avui « Say what you want

  […] Congrés i que va aconseguir que la premsa catalana s’unís per fer una editorial conjunta (La dignitat de Catalunya), s’ha vist retallat en 14 articles i en 23 més se’n reinterpreta el contingut. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: