Malditos Bastardos

brad-pitt-en-malditos-bastardos-poster

Per què Brat Pitt es passa tota la pel·li de Malditos Bastardos fent d’ “anxovita?” (terme utilitzat al meu grup per aquella gent que té la mandibula de tal manera que té la facilitat per menjar anxoves sense que li gotegi a la camiseta i que podeu observar a la imatge). Segurament quan es va veure a postproducció va adonar-se que tota la seva intencionada pose sexy no era tal, però ja era massa tard per canviar-ho!

Deixant de banda això… Malditos Bastardos és una nova onada de sang, fetge i trets d’en Tarantino. Un film molt del seu estil i amb un argument fluixet però que enganxa (malgrat potser durar massa temps).

El millor de malditos bastardos és l’alternativa que ofereix a la fi de la segona guerra mundial i el nazisme…perquè és ben cert que per a que el mal triomfi tansols falta que els bons no facin res per evitar-ho, i aquí els “bons” fan, encara que acabin situant-se al mateix nivell dels nazis. La interpretació de Hitler és genial, fa realment por, i ens mostra tota la seva paranoia, com també la de Goebbels.

El pitjor? que el nazi súper intel·ligent va perdent la seva intel·ligència per minuts i això treu gracia a l’argument.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: