Artistofòbia

Cada vegada odio més els concursos de fotografies. Per? primer de tot perquè deixa molt a desitjar l’elecció dels guanyadors i penses què és el que es valora alhora de jutjar si una foto és bona o és dolenta. La segona, perquè considero que ja cansa que guanyin fotos de safaris a Kènia o Tombuctú. De persones que no són micos de fira i que no tenen perquè considerar-se tal per vestir o realitzar costums diferents a les nostres. I és que ja n’hi ha prou!!!  Com ens pendriem que vingués aquí a Catalunya una persona de qualsevola ltre lloc de la terra i, mentre nosaltres tan tranquils estem asseguts al replà de casa nostra ens comences a fer fotos perquè ens considera exòtics? no pensariem “què s’ha cregut?” Doncs això és el que passa quan marxes a la india i fas una foto a una senyora amb sari pel carrer. Què passa? consideres que és un pallaso per anar amb sari? ha de guanyar un premi la foto perquè retrata l’exotisme del moment? per mi podria ser exòtic veure un tio amb els pantalons apujats i sense ensenyar els calçotets – un altre tema de la moda d’aquí que no entenc, com caminen amb els pantalons ajustats sota les natxes?- . Però no acaba aquí la cosa, després també pots trobar les tipiques fotos garrules que guanyen un accèssit no se sap per què?. Com aquesta, digna de oxte.

Però res…a tots els concursos any rere any passa el mateix. El que ha pogut marxar a la India, Àfrica o qualsevol altre lloc on el color de pell no sigui el mateix que el nostre, que estigui tranquil, que de segur que opta al premi. Ara no se t’acudeixi enviar una foto si on has anat és a Murcia o València. On vas? què creus que pots fer de bò allà?

Anuncis

One response to “Artistofòbia

  • Joel

    Les fotos sempre són maques per aquell qui les captura. El que cal conèixer realment és el criteri dels jutges. Però és clar que això no ho sabrem mai… tsch.

    Petons! 😀

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: