Estudiant

Avui he demanat el dia lliure per poder estudiar marqueting…Demà tinc l’exàmen i…ufff…com dir-ho… em sembla que estic estudiant la matèria que porta dins seu més autoenganys de la vida! P*** màrqueting!!! primer de tot és un virus! hi ha màrqueting empresarial, però també no empresarial. Això vol dir que hi ha màrqueting per a les ONG, pels partits polítics, social, social corporatiu… total, que està extès per totes les possibles professions que puc exercir.
Segon de tot. Segons la pròpia definició del màrqueting, aquest no genera necessitats, sinó que s’ajusta a les necessitats de les persones per a oferir-los el producte tal i com elles el “necessiten”. Que altruïsta és el màrqueting. Noooooo! no ens enganyen continuament amb campanyes en que ens expliquen el munt de meravelles d’un producte però oh! casualitat” s’obliden d’explicar l’altre munt d’inconvenients! però el tio està molt ben preparat, perquè si fas això ell es defensa dient “això no és màrqueting”.
Vinga va! hi ha coses que no es poden separar -com el meu profe llegeixi això em suspen directament XD. Llegia en els apunts una entrevista a un home que parlava del màrqueting social corporatiu i deia que ell s’havia negat a ajudar a empreses que tansols volien beneficiar-se monetàriament fent campanyes que segons ells eren d’aquest tipus de màrqueting. Un exemple que posava era la campanya d’una tabacalera que resava “amb cada paquet que compres nosaltres donem el 0’7%” (segurament la recordareu) segons ell això no era màrqueting social corporatiu perquè per l’altra banda estava contribuïnt a que la gent seguís fumant i matxacant-se els pulmons. Per l’entrevistat l’empresa el que hauria d’haver fet és fer una campanya en la que digués que fumar es perjudicial per la salut. És això compatible amb l’empresa? que s’ha begut l’enteniment? Com vol que una empresa que viu gràcies al tabac digui a la gent que no en compri! Això no ho farà cap empresa que no vulgui autodestruir-se… no explicarà que el tabac és dolent, només ens dirà que el SEU tabac té un gust boníssim, que ets molt Cool si en compres, etc etc. Podeu extreure’n vosaltres mateixos les conclusions…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: