Dati i els drets d’un fill

abrachida1301095

Quan la ministra de justicia francesa, Rachida Dati, va tornar a la feina tansols 5 dies després de parir em vaig quedar horroritzada. No perquè no cregui en que els pares també poden tenir dret a un permís de paternitat, que al cap i a la fi és una de les coses més justes i més igualitaries que pot existir, sinó perquè 5 dies ja és passar-se: primer de tot per motius sentimentals: acabes de tenir un fill! una personeta del tot indefensa que NECESSITA que estiguis atent i per ell. Sí, això també ho poden fer els pares. Però “necessita” també englobaria dónar de mamar…i potser si ets una mare moderna passes directament a la llet de pot o a la que sigui…però tot i això és bastant estrany… després per raons fisiològiques: les teves hormones estan tan alterades que el que et demana el cos és estar amb el teu fill. I no he tingut fills per saber-ho, però és el que m’han dit les dones que he conegut que n’hagin tingut. A més estas més sensible, menys atenta, més “atontada” si vols dir-ho així. I no és per menys! tenir un fill no és una xorrada, és un pas enorme que et compromet per TOTA LA VIDA. Sembla que molta gent no ho pensa, això, abans de treure el bombo. Per això no m’estranya que els francesos opinin que Dati és una rabenmutter (una mare corb segons els alemanys). Que posi per sobre del seu fill la seva carrera diu molt poc d’una mare, certament. S’ha de ser professional, però primer de tot persona. Què et quedarà sinó quan siguis gran? ui sí, president de nosequè importantissim. però amb uns valors  pel terra.

Anuncis

2 responses to “Dati i els drets d’un fill

  • Arqueòleg Glamurós

    Ja, però es que resulta que aquesta dona dirigeix un ministeri, una estructura vital del Estat que no pot caure en el desgovern anàrquic!
    Bé, es el mateix tema q amc Chacón: jo crec q fan ben fet demostran que es perfectament compatible parir i dirigir un estat, si s’agafessin una baixa llarga donarien arguments als qui creuen q una dona no pot ocupar carregs com aquest.

  • Lu

    ya però així també és una manera de demostrar que no pots cuidar d’un fill i treballar…és una situació complicada… o ets molt freda o ets massa sensible…oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: