Quines campanades vau veure?

El dia 31 crec que és un dels dies en que els guionistes deuen estar més feliços de l’any. I no perquè s’acabi sinó perquè és la data en que la televisió pot posar tota aquella “merda” que tingui acumulada en els despatxos dels directors. I és que el 31 poses la tele sense ni pensar-t’ho: cal veure les campanades, i és igual el que vindrà abans o després: si una família cutre i hortera en que l’actriu es disfrassa d’home i l’actor de dona, un festival de música amb un play-back que es veu a milles o -fins i tot- un documental sobre el nazisme a la 2!!!

Jo vaig optar per veure tansols les campanades, és a dir els 10 minuts de programa que van fer en Tomás Molina i en Tomás Molina al TNC. Segurament molt més senzill que tanta tonteria amb capa  com la del Ramonchú o el vestit estiuenc de l’Anne Igartiburu, i a més amb unes campanades originals i fàcils de seguir: no us sembla que ara les dónen més lentes? fa uns anys no em donava quasi temps a empassar!

Els Molina van estar bastant bé, potser el de debò una mica timidot però van reaccionar perfecte a la tocada d’ous dels de bolonya  (que no entenen què és fer una vaga sense molestar al personal i que a més no va servir per a res perquè quasi ningú ho va veure tant contents amb la festa que estaven).

Per últim esperar que aquest any nou ens porti una millor televisió, uns millors informatius i un munt de bones noticies!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: