La crisi? ens la mereixem la crisi!!!

08_cayenne_02

Últimament l’únic que se sent a les noticies és la paraula crisi, o si més no, paraules derivades d’ella: atur, expedient de regulació, baixada de preus, caiguda en borsa, i milers i milers d’altres mots que ens demostren com el sistema està poc a poc ¿ensorrant-se, potser? i també sentim d’entre altres coses que aquesta crisi la pagarem els pobres. si La pagarem NOSALTRES, els POBRES. Però quina hipocresia considerar-nos pobres! jo pobre? no dic que no sigui cert, que n’hi hauran. Hi ha rics i menys rics i pobres, però molts que es fan dir pobres no ho són.  Jo puc menjar, puc dormir en un llit, puc satisfer les meves necessitats bàsiques, i encara em considero pobre? hi ha milions de persones al món que no poden simplement menjar pa i aquí nosaltres ens estem considerant pobres? no vull dir amb això que haguem de satisfer-nos amb el que tenim, però penso que és de persona impresentable dir que aquí som pobres. Perquè molta de la gent que ara no pot pagar la seva hipotèca és perquè hi va afegir entre altres coses un cotxe (necessitat bàsica? potser sí per alguns, però no cal que sigui de més de 3 milions de pessetes un cotxe perquè sigui bo)o va optar per un pis que potser no entrava dins les seves possibilitats.

Crec que la crisi ens la mereixem. L’altre dia llegia al diari que avui en dia els nens de 12 a 15 anys gasten al mes ¡¡¡¡130 euros de mitjana!!!! però on s’és vist! en què? no me’ls gasto ni jo 130 euros! volem viure en l’abundància, tenir-ho tot i treballar poc. No sabem el que és de debò patir penúries, i la societat se’n ressent, i potser, en aquesta crisi està la solució perquè tornin valors que no s’haurien d’haver perdut, per a saber el que és veritablement important, per a viure una mica més valorant el que tenim. Si et fa falta un cotxe “de marca” per viure, sortir cada dia. ,menjar fora habitualment i gastar-te  20 euros (si no més) en uns cubates o unes cerveses, si després dius que no pots pagar el lloguer o la hipoteca del pis, compte, tu NO ETS POBRE!! necessites la crisi i saber valorar el que tens!

Anuncis

4 responses to “La crisi? ens la mereixem la crisi!!!

 • Arqueòleg Glamurós

  Realment si, el proletariat del 1r mon en realitat forma part de la burgesia planetaria!

 • Joel

  Aquesta gent que ara les passa putes per culpa de voler acaparar massa no es pot considerar pobre sinó gilipolles. D’aquests el món n’és plè!

 • Montse

  sisisi, però aquests dies que estic traballant en una empresa pública d’ajusts a l’habitatge es pot veure gent gran que no arriba a final de més.
  I què han de fer ells? No poden agafar una feina xq sinó els treuen la pensió… Potser, els que están mes bé físicament poden anar fent alguna “txapusa” per les cases del conseguts…
  Realment trist!!! Són gent que van passar una època de la história d’aquest país molt dura i ara s’han de veure abandonats d’aquest manera xq la gent que treballem no tenim temps per a ells xq sinó no en tindriem ni nosaltres per menjar… I xq la inflació fa els seus estralls…
  La societat ha de canviar de xip però tardarem a veure-ho!!

  Ho sento per tant llarga reflexió i por clara però és que això ha passat avui, no fa poc i era molt trist!!

 • nmlss

  Se lo tienen merecido, la verdad. La imagen que has puesto es genial, ya que por lo visto hoy en día si no tienes un coche que por lo menos sea de la talla del Cayenne eres un mindundi. Mola eso de gastarse los nosecuantos miles de euros que vale, más gasolina, más seguro, más todas esas leches…. para ir por ciudad. No sé si eso es el summum de la estupidez, pero seguro que está cerca.

  Lo de los 130€ de los niños me parece acojonante. ¡Ya quisiera yo gastarme eso en dos o tres meses! En fí, que hi farem….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: