Les Blah girls ajuden a Ashton Kutcher a espiar els famosos

El nòvio de Demi More, si aquell que podria ben bé estar sortint amb una de les seves filles (de fet la Rummer ja va dir que n’estava enamoradíssima) ha tret un portal web en el que el poble poguem veure tot allò que fan les celebrities en la seva vida quotidiana.

Les Blah Girls són la Tiffany, la Lili, la Krystle i la Britney, i venen acompanyades per l’Steward i un gos semblant al de la Paris Hilton anomenat Botox, tots ells obsessionats en arribar a la fama i tenir molts diners. En el seu espai podem trobar-hi el típic blog sobre els famosos, enquestes per a que diguem qui porta millor la roba, i episodis sobre les seves peripècies, en un estil de dibuix semblant a South Park.

www.blahgirls.com és semblant al Perez Hilton però segurament molt més respectuós. Haurem d’anar seguint el progrés que fan aquestes noies alhora de mostrar-nos les debilitats de les celebrities, però, tenint en compte que Perez Hilton últimament està morint de fama i els seus comentaris han baixat a més de la meitat dels que tenia fa un any, molta gent pot acabar arribant al nou portal per veure d’una altra forma què fan els personatges que més els agraden.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: