Adéu televisor i així adéu problemes

Segurament que molts de vosaltres ja vau començar el cap de setmana indignats pensant que, mentre feieu cua en l’habitual embús que es fa al papiol ( o a qualsevol altre indret de les carreteres catalanes) per arribar a casa d’un llarg dia de feina, Ernest Benach i el seu xofer es dirigien tranquils cap a casa (més l’Ernest que el seu xofer) tot mirant la televisió o relaxant-se utilitzant el nou reposapeus afegit al seu Audi A-8.

Avui Benach ha demanat disculpes i ha anunciat que el seu cotxe ja es troba al taller per a retirar aquests luxes que segons ell no eren tals:”són instruments que faciliten la seva feina durant les hores que passa en el cotxe pels seus desplaçaments institucionals”.

A veure senyor Benach, no nego que vostè hagi de fer feina des del cotxe, i la veritat no seria el primer cop que sentim a parlar dels cotxes oficina i de com faciliten que molta gent faci millor la seva feina. Però de debò considera que un reposapeus li facilita fer la seva feina?

Pel que fa a la televisió… ja ho sé que és molt important poder veure què es diu de tú als mitjans, i que en política la imatge és importantíssima: les campanyes Obama-McCain ens han donat grans lliçons sobre la imatge política i la necessitat de repassar els missatges que has donat als mitjans. Però no hagués quedat més dissimulat comprar un portàtil? perquè al cap i a la fi TV3, TV1, La Vanguardia, El Periodico, Catalunya Radio, RAC 1, i infinitat de mitjans de comunicació també es poden veure, llegir i escoltar per internet. O és que el portàtil ja el tenies i en realitat el televisor era per ajudar-te a omplir la quota de “a la feina també s’ha de descansar”?

I per últim… tinc entès que a França els cotxes oficials són de la marca Renault. Aquí no podriem fer el mateix i  comprar cotxes fets a la península? Seats, Nissans… No. Hem d’anar als audis, i no un Audi qualsevol, un A-8 ni més ni menys.

Que els ciutadans ens cabrejem crec que és lícit i comprensible. Veure com la política d’austeritat és tan sols per al poble no és per cabrejar-se és per arribar a molt més. No és d’estranyar doncs que el desengany amb la política estigui a l’ordre del dia.

Anuncis

One response to “Adéu televisor i així adéu problemes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: