Art o estafa?

Val més caure en gràcia que ser graciós. Això ho sabem tots, i cada dia en palpem diversos exemples ja sigui en el celulòide, a la premsa escrita, a la nostra pròpia feina i fins i tot a la fotografia. I dic a la fotografia perquè mai he entès aquesta devoció per Annie Leibovitz. Aquesta fotògrafa és la millor pagada del món i ha realitzat diferents projectes i retrats a famosos.
La veritat és que les seves fotografies no et deixen indiferent i en algunes els seus contrastos són realment impresionants, però no creieu que un cop investigada una fórmula es podría passar a fer-ne una altra? Les seves fotografies sempre són d’un estil fosc i semblants a la pintura .

Aleshores a què es deu tanta expectació? potser al fet d’ haver mantingut durant un temps una relació amb la coneguda Susan Sontag?

La última obra de l’artista ha estat un calendari sobre itàlia i, sent com és aquest país, trobo que el resultat és massa tètric i depriment. Fins i tot diría que és una mica estil “emo”, no us recorden una mica les fotos als dibuixos de vampirs i romàntic decadent dels emos?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: