El jovencito Frankenstein – de Mel Brooks

Des de fa més de 2 anys que el Joel em repetia que tenia que veure El jovencito Frankenstein, però a mi no em feia gràcia. Deia que era d’humor absurd i cada cop que en parlava se li escapava el riure, però a mi aquestes coses no em van gaire i li anava donant llargues. Però al sortir l’anunci de movistar amb l’escena del doctor Frankenstein i la criatura ballant el Joel va insistir més fins que diumenge vam decidir que ja era hora de treure-la de l’estanteria i passar una estoneta davant la tele.

El Jovencito Frankenstein és una mena d’spin off de la famosa novel·la de Mary Shelley. Dic Spin off perquè recull alguns dels personatges i els reinterpreta per a oferi una estona de riure absurd al costat de l’Igor (aigor), l’Elisabeth i el doctor “Fronkonstin”, el net que no vol saber res del seu avi Frankenstein fins que al final queda absorvit pels descobriments que va fer.

Però no cal buscar més arguments al film, que és un seguit de gags enllaçats, no per a formar una història, sinó per a presentar situacions absurdes i aconseguir el lluiment dels seus actors en la seva vessant més còmica.

En definitiva una pel·licula per passar una bona estona tot veient una “criatura” que com més observo més em recorda al rei de Polònia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: