El Ninotet de Lego fa 30 anys!

Aquest septembre els Minimans de Lego han arribat als 30 anys, i amb la maduresa ha anat perdent el seu color groguenc i s’ha transformat en una personeta més humana: amb colors més pròxims als de la nostra pell i amb bloc i tot

El primer Miniman que es va crear va ser la figura d’un policia. Va ser al 1978 i segurament ha estat  una de les figuretes que tots hem tingut. Però a partir d’ell se n’han “parit” molts més: bombers, pirates, astronautes, caballers… infinites professions que han anat apareixent conforme avançava la nostra societat i forma de vida.

I com no podia ser menys, i per a celebrar l’arribada a la trentena del miniman, la casa Lego ha decidit retre homenatge a un dels sectors que està més de moda en l’actualitat: les celebrities: les figures de’n Brad Pitt i l’ Angelina Jolie amb els seus bessons, els Beckam o fins i tot el Jurat de Factor X (el Yonkee) es poden comprar per a tenir a casa. Fins i tot podem trobar a l’Amy Winehouse i el seu monyo! una altra forma d’educar ( perquè segons l’empresa els miniman tenen una finalitat educativa,ehem) als petits de la casa.

(Si t’hi fixes té les dents separades com la de debò i tot XD)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: