Èxit en la preestrena de “Bienvenido a Farewell-Gutmann”

(Aquesta és la nota de premsa que he fet per explicar com va anar ahir la preestrena que vam fer a Terrassa)

Més d’un centenar de persones van assistir a la preestrena del film que oferien els Cinemes Segle XXI juntament amb Just Films i el http://www.terrassa.net

L’acte va comptar amb la presència del director de la pel•lícula, Xavi Puebla, que va presentar als assistents el que és el seu primer llargmetratge de pressupost industrial

Ahir a la tarda els Cinemes Segle XXI van ser protagonistes de la preestrena de “Bienvenido a Farewell-Gutmann”, dirigida per Xavier Puebla.
L’acte va comptar amb la presència del gerent dels cinemes, Joan Gratacós, el director del film, Xavier Puebla, Marc Centelles com a representant de la productora Just Films i Santi Rius, gerent de la fundació privada terrassa.net.
A la presentació, Santi Rius va voler agrair a Joan Gratacós la seva col•laboració per a poder fer possible l’acte, com també la presència el director de la pel•lícula, que va venir expressament de Madrid per a poder explicar als assistents a l’acte les seves motivacions i dedicació alhora de fer “Bienvenido a Farewell-Gutmann”.
Per la seva banda, Xavi Puebla va explicar els seus objectius alhora de realitzar la pel•lícula: “El que volia explotar són les relacions entre els personatges. Les diverses dimensions que ells agafen són molt importants. Sense els actors no hi ha pel•lícula” va subratllar Puebla, que va aprofitar per recordar que “Bienvenido a Farewell-Gutmann” és un film d’actors i que compta amb la presència d’actors de renom com Lluís Soler, Pep Anton Muñoz i Ana Fernández, premi Goya a la millor actriu revelació l’any 1999 per “Solas”. Puebla també va elogiar les interpretacions d’aquests: “Hi ha 7 interpretacions d’alçada. Els actors van agrair molt el paper on el personatge fos el més important”.
L’acte va comptar amb la presència d’unes 130 persones, ciutadans i membres de diferents entitats de la ciutat, que van poder gaudir del film en preestrena en exclusiva per a Terrassa.

Sobre Bienvenido a Farewell-Gutmann
Bienvenido a Farewell-Gutmann és una fàbula poètica sobre l’ambició de tres persones en la recerca de l’èxit professional i social i reflecteix “com la competitivitat s’ha instal•lat a la nostra forma de vida” segons paraules de Puebla. També parla de com la vida professional s’ha anat imposant a la nostra vida privada i la manera que els humans tenim de fugir cada cop més de les nostres carències personals refugiant-nos en la carrera professional. Cal dir també, que tot i que la temàtica pugui recordar lleugerament al “Mètode Gronholm” per situar-se en el departament de recursos humans i per la competitivitats expressa dels tres actors, Xavier Puebla vol allunyar-se de les semblances que alguns crítics hi han volgut veure: “Crec que el cinema espanyol es comença a fixar en temes que fins ara ignorava i aquest film forma part d’aquesta tendència que apareix a “El Mètode Gronholm, Smooking Room o Casual Day”
Després de “Bienvenido a Farewell-Gutmann”, Xavi Puebla ja té pensats 2 projectes més referents també a l’àmbit del treball.

Anuncis

One response to “Èxit en la preestrena de “Bienvenido a Farewell-Gutmann”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: