Assassini- Thomas Guifford

assassini.jpg

En l’època actual, en que està de moda la intriga i misteris del Vaticà, Assassini és una obra imprescindible de llegir. Thomas Guifford va escriure aquesta novela l’any 1990 i encara que ha trigat una mica en apareixer traduïda en castellà, supera de llarg moltes de les noveles de mateix tema, com per exemple El Codigo da Vinci. Segons diuen, Guifford va trigar 9 anys en unir tota la informació i en redactar aquest best seller en que explica de manera ficticia les trames de la església catòlica per a sobreviure en una europa en guerra i amb el nazisme dominant el continent.

El llibre comença amb l’assassinat de tres religiosos, un dels quals es tracta de Val Driskill, germana del protagonista, que intentarà, arriscant la seva vida, saber el perquè de la mort de la seva germana, arribant fins a la profunditat dels secrets del Vaticà a la Segona Guerra Mundial, uns 40 anys més enllà, quan el Papa vigent era Pio XII, un personatge proper al nazisme i capaç d’aliar-se a ells per al seu benefici.

El llibre intercala les narracions del propi Ben en primera persona amb la tercera persona i es distribueix en 3 parts. Cal dir que la primera part es fa una mica pesada, però un cop acaba la presentació del munt de personatges que apareixen, es fa ràpid de llegir gràcies a la seva intriga i a les apostes que mentalment et fas sobre quin serà el desenllaç.

Puntuació: 8/10

T’agradarà si t’agrada: El codigo da Vinci, les intrigues sobre l’església

El millor: La fredor que mostra per part de la església

El pitjor: les primeres 300 pàgines

Anuncis

One response to “Assassini- Thomas Guifford

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: