120-80-90

Aquestes són les mesures de les que parlem quan discutim sobre el debat del transport que ha aparegut aquesta setmana. La veritat és que no entenc com pot ser que el govern sigui tan ilús de pensar que reduïr la velocitat de 120 a 90 o 80 pugui fer que es redueixi també la contaminació. Primer de tot perquè, com tots sabem, la contaminació no depèn de la velocitat sinó que depen de les revolucions del motor i de les marxes que s’utilitzin i  és segur que a 80 la gent no utilitzarà la cinquena, que contamina menys, sinó que anirà en quarta.

A més, el problema no és anar a 120 el problema és que no anem ni a 40. Si encara que surtis a les 7:30 com a les 8 o les 9 trobes retencions! jo tardo de Terrassa a la UAB 3/4 d’hora quan en realitat són 15 minuts! i el meu pare el pobre, per no trobar retencions i arribar tard surt a les 6:50 i arriba a la feina a les 7:30 i pot dormir al cotxe fins les 8, que comença.

És una vergonya l’estudi que han fet perquè l’han adequat al que ells, el govern, han volgut i sinó com donen resposta als estudis que estàn apareixent ara i que diuen justament tot el contràri?  i el que menys entenc és que aquesta norma nova s’aplicarà a la tardor, quan s’hagin canviat totes les plaques de senyalització per les adecuades. I pregunto…això costarà una pasta…no podrien gastar-se la mateixa en subvencions per a cotxes ecològics? En aquest govern tansols posen “parches” i es queden tant a gust, pretenen que siguin els ciutadans els que paguin totes les coses i no veuen que potser anar amb un megane o qualsevol cotxe potent a 80 pot ser més perillós (per avorrit i somnolent del tema i per la pèrdua de temps i conseqüents retencions) que anar a 120. I jo en part, estic contenta perquè tinc un micra que a 80 ni gastarà ni em farà anar patint per l’autopista perquè els camions van més ràpid que jo, però trobo que és una mesura equivocada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: