En resposta

En resposta a un dels comentaris que he rebut pel meu post sobre supermodelo 2006

he pensat que valia la pena que aquesta gent veiés que no per estar prim o per ser alt algú ha de voler ser model. No tots els que critiquen el fet que aquest programa no sigui bo per la salut han d’estar grassos o han de ser lletjos, i com que potser algú pot pensar que això es diu per quedar bé, he pensat, doncs que ho mirin ells mateixos i em presento jo. No no sóc una super top model, no vull ser-ho tampoc perquè crec que és una vida molt dura, però tampoc sóc una dona grassa i lletja i que només medeix 1’50 encara que segurament tampoc passaría res, mireu la Elsa Pataky, tansols medeix 1’60! No ens enganyem, l’aparença és important, tothom ens hi fixem, però no és el més important i no és un element que faci necessàri fer que les noies es traumin amb dietes impossibles de realitzar, exercicis estúpids o simplement deixant de banda les altres coses que si que interessen: que t’estimin, ser bona persona, ser agradable i tenir empatia, etc.

Aquesta és la meva fotografia, i mira, potser fa un temps no ho hagués dit, però actualment estic contenta amb com sóc i amb el que sóc, una bona persona (crec). Més prima cauría millor o pitjor? tindria més amics? no m’importa, segurament els que són amics ja els tinc ara no?

247597467_7b3767447c_o.jpg

Anuncis

One response to “En resposta

  • anouke

    Ben dit preciosa! ^^
    Els que veuen els altres com el contrari del que ells volen ser només fan que mostrar la seva por a allò que no volen ser… i per això demostren una falta d’autoestima enorme i un egoisme bastant desmesurat. A part de no saber ni expressar-se amb propietat i fer considerables errors ortogràfics que no crec que l’ajudin massa quan la seva carrera de model se’n vagi a enorris amb només trenta i pocs anys. En fi, diuen que la ignorància és la clau de la felicitat. u.u

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: