Pifies i despropòsits

 La secció de gent de la majoria de tots els diaris espanyols, ahir va despertar amb una notícia bastant sospitosa: l’aparició d’un video a Youtube en que es veia la mort de Belen Rueda a los Serrano, 2 dies abans que s’emetés el capítol per televisió. Sembla bastant estrany que hagin aparegut aquestes imatges no? la veritat és que m’és impossible imaginar a una persona veient per imagenio el capítol ( pagant la seva pasta) i gravant-ho amb la camera casera per a després posar-ho al youtube. Per què fer aquest acte d’altruisme? que la gent compri l’imagenio aquest no? A mi em sembla més una campanya publicitària d’aquelles extrabagants que el que pretenía era captar més l’atenció i tornar a apujar l’audiència, ni que sigui per un dia d’una sèrie que es veu que cada cop té menys adeptes. I no m’estranya. La veritat és que no he vist la sèrie quasi mai, no he vist ni un capitol sencer, però aquesta mena de sonrisas y lagrimas a lo cutre només pensarho em sembla espantós. I moltes menys ganes de veure cap capítol m’entren al veure el troç que apareix al youtube!

La Belen Rueda sembla una drogada i a més podria passar perfectament com a doble de la Belen esteban ( si és el que es pretenia per a pujar audiència és bastant trist) amb aquests ulls que sembla que porti unes lentilles de picapica o algun producte semblant! Després la manera de dir “te quiero” a veure, ja sabem que el teu marit és una mica curtet, però ja que et mors posa-hi una mica de dignitat, no el tractis com un nen que ha fet la seva última trastada! I l’altre…que va i veu fantasmes i després de dir-li que la seva dona ha mort, sols se li ocurreix cridar-la pel telèfon (pobre fiti també).

Bastant trist és el panorama on s’ha hagut d’arribar en una família que tot és de broma ( qui es creu que de tants germans 4 acabin sent parella, venga ya)

 rueda.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: