Campanya de Dove

Després del comentari de Goshi he volgut buscar coses sobre la campanya de Dove per la bellesa real. He trobat tant crítiques com lloances però no s’ha d’oblidar que al cap i a la fi és una campanya publicitària i que després de veure en l’estudi que tansols el 2% de les dones es consideren guapes, Dove devia pensar que havia trobat la panacea de la publicitat: presentar un producte que els digués que eren guapes, que aquest 98% era el realment bonic, i el 2% la mentida social, que per desgràcia quasi tots ens hem cregut.

Aquest són alguns dels anuncis que Dove va presentar a l’inici de la seva campanya, l’any 2004.8521b_billboard_dove_old.jpg

Aquesta dona que veieu aquí és Irene Sinclair, i va iniciar la seva “carrera com a model” als 96 anys. El que posa és: arrugada o estupenda? jo crec que la segona opció, ja m’agradaria arribar als 96 ab aquesta vitalitat que mostra no??!dove.jpg

Per a rebatre les crítiques de gent que diu que Dove ha seguit utilitzan a persones normals, sense sobrepes. Crec que no es pot dir que no tingui sobrepes aquesta noia, però també es pot dir que és mona, em recorda a la noia de Porca misèria, que és guapíssima, té una cara!

lizdove.jpg

I aquí estan les protagonistes, darrera el cartell de Dove.

I és que és molt fort perqué segons l’enquesta que va fer Dove, 6 de cada 10 noies creuen que serien més felices més primes. Encara més bèstia: tansols el 19% dels adolescents tenen sobrepes, però el 67% creu que ha de perdre pes! Hem d’entendre que la bellesa no es troba només en  l’estereotip que ens han imposat. Cal ser prim, jove i simètric per a ser guapo?  la societat és més rara…alabem un picasso que es basa en el joc de l’assimetría i després ens malmetem intentant ser simètrics quan ni tansols tenim els peus iguals.

Anuncis

3 responses to “Campanya de Dove

 • Mr. Grey

  Eps! molt bo el post! 😉

  Per cert, ja poden dir el que vulguin que jo prefereixo qualsevol d’aquestes dones (bé, la dels 90 anyets em queda gran, però les altres..) que mil models de passarel·la juntes.

  I respecte al sobrepés, què dir? Creieu que la noia de la foto o la de Porca Miseria pateixen sobrepés? jo les trobo ben maques!

  P.D. Tot això amb permís de les primetes, clar.. I es que buscar la bellesa en el pes o les mides crec que és la tonteria més gran que mai s’ha inventat. La bellesa es copsa a primera vista, sense bàscules ni cintes mètriques.

 • Mu

  Lu!! aki posant-me al dia del teu post… Nena felicitat xq tot això requereix molta feina!!!

  Muahh!!

 • Carol

  Goshi, Goshi Goshi… Que t’agraden totes aquestes noies maques? 😉 Uiiiiiiiiiiii quin perill… Acabarà per no agradar-me tant aquesta campanya… 😛

  Doncs què dir… El post, molt bo, realment. Aquest remat final… Molt bo… Res més a dir. 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: