El mètode Grönholm

*Harder better faster stronger- Daft Punk*

boixaderas

Ja fa molt de temps que vull anar a veure el mètode Grönholm però no vam poder comprar les entrades per qüestió de calers o per horaris…i ara que anem encara més atabalats no sé com ho farem, però la veritat, una obra prorogada ja tres temporades ha de ser bona per força i cal anar-la a veure ( ja, hi ha exepcions) i d’aquesta temporada no passa!!! El Poliorama, el teatre que acull la tercera temporada del Mètode, ja ha venut 14.000 entrades, l’equivalent a dos mesos de representació!

L’obra, ja s’ha fet a la gran pantalla encara que no amb tant èxit, i compta amb nombroses crítiques positives i amb espectadors que han repetit cadira en altres actuacions. Suposo que és perquè en ella es representa una quotidianitat de totes les persones. Una manera de fer que ens afecta a tots i mostra una visió de la societat moderna que ens mostra l’absurd de la nostra manera de fer.

Escrita per Jordi Galcerán i dirigida per Sergi Belbel, l’obra mostra quatre candidats que participen en un procés atípic de selecció de personal en una multinacional. El mètode els farà triar entre els seus valors i principis ètics o el lloc de treball pel que lluiten. Fins a on estan disposats a arribar? Això és el que posa damunt la taula l’obra: sentiments com l’enveja, l’odi o la rancúnia.

El mètode Grönholm és una reflexió sobre les relacions laborals del capitalisme neoliberal que va més enllà de l’actitud personal de cadascun dels seus protagonistes: Jordi Boixaderas, Lluís Soler, Roser Batalla i Jordi Díaz.

El mètode Grönholm


Direcció: Sergi Belbel
Any: 2004
Text: Jordi Galceran
Intèrprets:
Jordi Boixaderas (Ferran Augé)
Lluís Soler (Enric Font)
Roser Batalla (Mercè Degàs)
Jordi Diaz (Carles Bueno)

Anuncis

3 responses to “El mètode Grönholm

  • Mr. Grey

    Eps! avui t’omplo el blog de comentaris 😀 però jo també em plantejo anar-la a veure. Suposo que mirarem d’anar-hi un dels darrers dimecres de desembre (que ja he mirat i encara està quasi tot per vendre), així que si us animeu ja sabeu on trobar-me!

  • elena

    he vist l’obra de teatre i estic lluitan per tornar-la a veure ! vull ser actriu ib lluitare per seru “!!

  • Lu

    Sort elena doncs!! a veure si un dia entres i ens dius que hem d’anar-te a veure!!!:)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: