Història

*Heartbeat-Annie*

Porto tota la tarda estudiant per l’exàmen de demà, Història de Catalunya, una assignatura que li trobava la seva lògica pels futurs estudiants de periodisme catalans, clar que si, fins que he pensat…ostia! i la noia basca que ha vingut aquí a estudiar però que vol tornar al seu poble a exercir el periodisme què? per a què vol ella una assignatura de 5 o 10 crèdits amb el nom d’història de catalunya? per a què la necessita? li faràn un preu especial per estudiar una història que no li toca? li tindràn en compte les redaccions basques que no ha fet la història de la seva comunitat d’origen? Trobo molt bé estudiar història però vist d’aquesta manera…no hauria de ser un crèdit de lliure elecció o si més no, enlloc de ser història de catalunya només, que fós història d’espanya? o del món contemporàni, com vem fer a primer…Si a mi se m’ha creuat aquesta assignatura i porto des que vaig neixer “mamant-la” imagina a un basc, un andalús o qualsevol erasmus que passi per la classe!PD: us faig les següents recomanacions musicals, que ja fa temps que no us en dic res!

Placebo- Covers–> es tracta d’un àlbum on es poden trobar moltes cares b i cançons d’allò més rares que ha fet placebo, alguns dels seus títols són “jackie“, “running up that hill” o “bigmouth strikes again” homenatge als Smiths.

m83- Before the dawn heals us –> no sé com definir aquesta música, que a vegades sembla profètica, d’altres una barreja de passió i relax a la vegada, i altres cops em recorda a portishead, o Massive attack, o a Nickelback i el seu how you remind me.. Les bàsiques són Don’t save us from the flames i moonchild.

Lali Puna- Micronomic EP–> Chillout electrònic, aires suaus i relaxats per a moments d’estudi o de relax a la llum de les espelmes. No podeu deixar d’escoltar Harrison reverse, Lowdown del seu album Scary world theory, i Micronomic


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: