Clos ministre d’indústria? Piqué en sentir la notícia va pensar que era broma XD

*Fucking with my head- Beck*

Que Joan Clos hagi estat nomenat ministre d’indústria és un fet que ha sorprès a molta gent i ha disgustat a d’altra. Mentre que Josep Piqué ha explicat que al sentir el nom de Clos com el designat va pensar que “això no pot ser, és una broma”, el candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, ha afirmat que la decisió presa és partidista pero que “pot portar beneficis a la ciutat”.
Pel que fa a Xavier Trias, candiat de CIU a l’alcaldia de Barcelona, creu que la decisió de designar a Clos com a ministre d’indústria “no és ni de Clos ni de Zapatero, sinó del PSC per treure’s a Clos de sobre”.
El cert és que una gran majoria de polítics han manifestat la seva poca fe en Clos com a ministre, ja que consideren que l’alcalde de Barcelona no té el perfil idoni per a dirigir aquest ministeri, i creuen que aquest nomenament només és un acte partidista per apartar a Clos donant-li un ministeri que durarà com a molt un any, perquè així es vegi obligat a cedir l’alcaldia que si que podria durar molt més temps, i donant així via lliure a l’actual 5è tinent d’alcalde i portaeu del PSC, Jordi Hereu,per a que es consolidi com a nou alcalde a nou mesos de les properes eleccions municipals.
Clos ha patit una gran davallada degut al poc èxit del Fòrum de les cultures o de l’esfondrament del Carmel. Amb el seu nomenament com a ministre d’indústria es podria així renovar l’equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona, on governa el PSC des de 1979.

Clica per veure a Clos

 

 

Anuncis

3 responses to “Clos ministre d’indústria? Piqué en sentir la notícia va pensar que era broma XD

 • Gina

  tu creus que en clos sera un bon ministre dinsdustre?
  Estava convertint barcelona en una botiga per comprar, pero poc per viure.

  A mi personalment no m’agrada gaire…

 • LuLu

  crec que no ho serà gaire…però per sort no durarà gaire temps en el càrrec… (esperem) tot i així potser és millor per tots els que “inzivics” i els que viviu a barcelona aixo XD

 • Gina

  jo visc a bcn i es horrible com a alcalde.
  Ara vindre cap a terrassa, ja ens veurem 😛

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: