Puta Ferré

M’encaaaaaaaanta la manera de fer d’alguns professors. Hi ha gent que no sap que els estudiants tenim vida pròpia i que no només fem la seva assignatura. Aquest és el cas de professors com el de política de l’any passat…a veure Molins, sabies que fem periodisme? és només un COMPLEMENT, una mica de cultura general però no hem de saber toot exactament com si volguéssim destronar a Zapatero.
Una altre és la que veieu a la fotografia: Edat: jove, Nom: carme Ferrer, Professió: borde.
Ja ens van avisar que el seu exàmen sería complicat. També ens va dir que sols aprovava a tios, però el que va ser impressionant és haver de canviar de classe per la quantitat de repetidors que venien a l’exàmen a provar sort. I si, era provar sort perquè o estudiaves el cervell d’ella o als apunts no estava tot allò que es preguntava. Bé, ja veurem si l’exprimim per a la recuperació, fariem un favor als companys que van darrera nostre de fet.
Una altra que mereix que la pengin és la de documentació informativa. És una asignatura que em va quedar del trimestre passat. I per què em va quedar? perquè va preguntar sobre les patents i jo no en tenia ni idea. Què és el fort? que les patents NO SURTEN ni als meus apunts ni als apunts de ningú de la classe. No surten ni al patatabrava, als apunts que ha donat d’anys anteriors.
És indignant que a sobre que ens tracten com a mercaderies ens facin aquestes putades, no pretenem res, només aprovar i poder seguir amb la nostra vida, que és estudiar, treballar, sortir una mica, perquè si, volem tenir una mica de vida a més de la que ells ens creen i res…créixer i fer una cosa que ens agrada…ja sabem que hi haurà obstacles però no fa falta inventar-se’ls
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: