stupid girls

*stupid girls- Pink*

“What happened to the dreams of a girl president She’s dancing in the video next to 50 Cent”

Té raó Pink, no està morta, i ho ha demostrat perfectament amb el single del seu últim disc Stupid girls , que d’entre tota una barreja de diferents cançons, és la que més podriem dir que s’acosta als seus inicis ( ves per on que el seu primer single va ser most girls. I és que si et fixes en el que són les noies en l’actualitat penses…on està el cantó femení? Ja sabíem que la majoria dels dissenyadors volien cossos quasi incorporis, sense formes, andrògens o angèlicals, d’aquells que no saps la sexualitat que contenen. I la veritat l’opinió dels dissenyadors a traspassat més enllà del que es pot dir el disseny i ha guanyat protagonisme dins la mentalitat de la societat fins al punt de fer que aquesta estigui canviant de valors i cada cop vagi més cap a la enfermetat.

Des de quan la moda és més important que la salut? fins al punt que veiem fotografies de Marilin Monroe i hi ha gent que encara diu que està grassa…potser està com una dona ha d’estar, simplement. Tenir pit, formes a les cuixes, cul…en essència…ser una dona.

I no és només això el que està passant, no sobra amb que les dones ens convertim en homes esquifits i malaltissos, sinó que ara el perill també està assetjant al públic masculí. Ara són ells els que s’han de convertir en suposades dones, però no dones “dones”, no! dones-home, estem tendint a una unificació de l’espècie, a una mena de metamorfosi corpòrea que ens fa més i més dèbils i cada cop més semblants als animals irracionals, o no ens hem fixat que home i dona són els animals que més es distingeixen entre sexes de quasi totes les espècies que existeixen? Potser aquesta característica que ens definia s’està esvaïnt, i la veritat, no és estrany, ja que cada cop pensem més irracionalment, o és racional pensar en la imatge i no en el teu benestar?

Anuncis

One response to “stupid girls

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: