Indecisió

*surprise ice- The Kings of convenience*
Quan ets mala persona i quan no ho ets? Què és el que posa els límits als teus pensaments, al que et fa estar actuant malament o sols et fa viure el moment?
A vegades sents que el teu interior està trencat, que tot s’enfosqueix i vas a les palpentes, camines sense saber per on estas caminant i segueixes el camí amb menys obstacles, potser no una llum, però el que ofereix més senyals i et facilita arribar a bon port. I si a vegades el bon port no és on vols arribar? i si t’agrada caminar per la indecisió? què has de fer? l’inestabilitat? la idea de l’aventura? la tranquilitat? la certesa de que no cauràs? No pots caure encara que el terreny sigui pla? potser els fantasmes són pitjors que els obstacles materials.
Anuncis

2 responses to “Indecisió

  • anouke

    Tothom és lliure de pensar i actuar com vol o necessita, de trobar refugi… la incertesa hi és sempre igual que l’amor tot i que de vegades no ho veiem. Però ja saps que t’ajudaré a aixecar-te si mai caus, que t’aplanaré les muntanyes i t’acostaré la Lluna perquè hi vegis en la foscor i si cal t’espantaré els fantasmes i els perseguiré fins que fugin corrents… Un petunet i una abraçada!

  • Robotrix

    Els fantasmes són, per mi, els pitjors castigadors de tots… perquè sempre t’envolten i no et deixen tranquil, i quan creus que han desaparegut de la teva vida tornen, i et recorden que encara són allà.

    En el fons crec que hem d’intentar aprendre a conviure amb ells i ser forts…–>

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: