Like a Star

*Wicked soul-Kubb*
Música, música i més música! això és el que es converteix cada dimecres la meva habitació: en una discoteca on s’escolten diferents ritmes, sons, grups, estils…buscant que poder posar al dia següent per a emplenar tres hores de radio.
Revistes sobre música, crítiques musicals, pàgines web…tot d’enllaços cap a artistes, concerts, discos, grups, novetats, pròximes sortides al mercat…i cada cop més i més ignorància al veure que és un món que no para, on mai podràs tenir res del tot dominat. Fins fa res qui m’hagués parlat d’artic monkeys li hagués dit que si eren micos que vivien al pol nord, o qui hagués dit que el cd de KT Tunstall es deia Eye to the telescope perquè el seu pare és físic i la portava d’amagat a l’observatori perquè veiés al telescopi l’estel Halley, seria per mi un complet freak que veia massa pel·lícules.
I qui diria que els Strokes tant cantar que són uns incompresos i coses per l’estil, en realitat són uns fills de papà que van tenir-ho bastant fàcil per a arribar on estàn?
Però no, no és que aquest apropament amb la música m’estigui destroçant els meus mites músicals ( de fet un ja es fa els seus límits per a saber el que vol saber) la veritat és que és genial que tot té el seu encaix en aquest món i que la música és un art interpretatiu i explicable com la pintura, sigui cubista o expressionista, és igual, i…com deia Richard Ashcroft (conegut per moltes frases que dius…osti…) es pot canviar radicalment la vida d’una persona amb una cançó.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: