WANTED

*open book- the rakes*
En busca d’un professor. Si ahir buscavem noi perquè ens parlés en contra del projecte bolonya, avui ens han donat la noticia que el nostre ponent a favor del projecte no vindrà. (Serà que ja comença a aplicar les lleis de la normativa de que els estudiants ens espavilem per a nosaltres mateixos?¬¬) El fet és que ens hem quedat sense ponent a favor i el fort és que és el més difícil de trobar, perquè pensant-ho bé o portem a algú del govern o tots estaràn en contra d’un projecte que l’únic que fa és crear estudiants a temps complet perquè així el capitalisme no tingui tant atur ja que no podrem treballar i estudiar alhora.un cop la meva profe de sociologia va dir que la universitat es va crear per a tenir distreta a la massa de treballadors potencials fins als 30 anys i que així no molestéssim. És el projecte Bolonya un punt més d’aquesta distracció? Els joves ja és ben conegut que ho tenim prou difícil per a treballar i estudiar i també per a independitzar-nos amb els preus tan elevats que invaeeixen tots els terrenys. Ens diuen mandrosos, que vivim la bona vida, quan en realitat son els propis adults els que ens prohibeixen el nostre desenvolupament. El projecte Bolonya no és més que una altra trava per a no poder treballar, per a no poder estudiar si has de treballar, per a dividir més entre rics i pobres i per a anar allargant una agonia que s’inicia amb els preus elevats i acaba amb la impossibilitat de consumir i per tant amb la fi dels preus elevats ( tot és un cercle). Ja veurem com acabarà, per ara…1-0 en contra bolonya ja que la no presència demostra la falta d’arguments.
Anuncis

One response to “WANTED

  • anouke

    per mandrós el profe que no vindrà, no? ¬¬
    Aaaix aquells temps en que jo també era estudiant… temps que dedicava a perseguir als professors pels despatxos i passadissos per saber si al fina m’aprovaven o no… temps dedicats a la sociologia, l’entreteniment i l’esport de canells al bar… quan arribar tard significava senzillament no haver arribat… quan dedicava part del sou a comprar llibres que encara he de llegir, entendre i resumir pel professor que l’ha escrit… aix quins temps!
    En fi… si creuen que els estudiants perdem el temps potser tenen part de raó però que pensin que serem (o sereu) els qui pagaran la pensió a tots aquests quan siguin vells, els que pagarem els impostos per fer geriàtrics per “guardar-los”, els que comprarem un bidó de gasolina per cremar-los els iots i els Ferraris (perdó pel rampell radical)… més val que tinguin en compte que som els fills d’una gran massa de proletaris i que no ens la poden fotre perquè la tornem més grossa!
    Apa… queda dit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: