pensa però també actua!

*Sinking feeling-Roisin Murphy*
Avui a la tele he sentit una cosa estranya…o bé, no sé si creuràs que és estranya, però el fet és que parlaven sobre si hem de ser feliços al nadal. Què implica el nadal? perquè la gent va a comprar, es fa regals, convida a la familia, rep una paga extra per a poder gasta, i té panera de nadal per part de la empresa ( una empresa que segur que ha deixat mil vegades a caldo, bé de fet segur que ho han fet els dos recíprocament).
El fet és que no sé com va aparèixer el nadal. Em nego a pensar que el nadal existeix perquè mira, un dia va néixer un nen i 3 reis mags que debien tenir menys poca feina que els monty pyton (s’escriu així?) doncs van decidir fer un viatget d’aquells que dius…curt…no sèrà, i seguint una estrelleta doncs van trobar on havia nascut el nen i li van fer uns regals ( que per altra banda…mira, perquè em regalin encens o mirra…què volien col·locar-lo ja acabat de néixer?)
Doncs això, en èpoques on easy jet no era factible i on la gent seguia l’astrologia, es veu que devia aparèixer el nadal…i pot ser cert? no sé, ho trobo molt poc factible…el més segur és que un dia un pagès tingués per nadal una gran quantitat d’ovelles amb molta llana i va decidir fer un regalet al seu veí, i el veí ho va agraïr fent-ne un altre a algú, i el veí d’aquest a un altre i aquest altre a un altre…estil cadena de muntatge.
Però la veritat és que és molt heavy que un nen, Jesús, també dit el primer comunista de la història ( veáse Nou Testament i els manaments de repartir i tal i qual ) hagi creat tanta expectació i tant de consumisme en la nostra societat. I és que la gent escoltem el que volem i fem el que ens dona la gana (sino parleu amb els capellans estadounidencs jutjats que van jurar allò del celibato…¬¬)
Bé, tot això només és per denunciar el consumisme, i aprofitar el nadal per a crear la hipocresia de l’any, perquè no és res més que això: veure’t amb una família que en realitat no li importes, fer regals i gastar diners per gent que potser no tens ganes de regalar-li res ( ja que si no no fa falta regalar-li per aquestes dates), estressar-te per fer el dinar, el sopar, les targetetes de bones festes, i fer milers i milers de cues a centres comercials, botigues de regals, supermercats….
Acabo amb això: el dia 27 fem una xerrada contra el consumisme, qui vulgui venir aquí té les dades:
hora: 7 de la tarda
Lloc : casal la Guitza (Sant Cugat)
Organitza: Revolta Global sant cugat ( www.revoltaglobal.net)
a càrreg de: Xavier Borràs, director de la revista Userda
Espero que hi hagi molta gent! ah! i si algú vol venir abans ( com a acte de caritat, ni que sigui per omplir el local, que estem començan i som pokets XD) doncs a les 4 començarem una jornada de formació sobre el marxisme, el capitalisme i el que es pot fer actualment contra aquest. =)
Anuncis

4 responses to “pensa però també actua!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: