Festival de Sitges

Aquests són els dies: 9,10,11,12,13,14,15,16,17 i 18 d’Octubre. D’entre tanta varietat no crec que pogueu trobar excusa per a no presentar-hos a veure ni que sigui una de les pel·licules que es presenten aquest any al festival de cinema de Sitges.
Aquest festival, nascut el 1968 i amb una trajectòria important, ha tingut l’honor de rebre de visitants a personatges tan variats com Anthony Hopkins, Mira Sorbino, o Santiago Segura (altra vegada dit Torrente ¬¬)
Però què podem trobar en totes les pel·licules que es projecten? Doncs bé, l’eix vertebrador d’aquest festival són les pel·licules catalogades com a fantàstiques, per alguna cosa el festival de cinèma de sitges és el primer festival de cinèma fantàstic del món!
Els espais on es projectaràn les filmacions seràn diversos: l’auditori, l’hotel melià sitges, el cinema el retiro i el cinema Prado. Que on sabreu on es projecta la pel·licula que voleu veure? doncs fàcil, entrant a la web dels organitzadors de l’acte. allà trobareu tota la informació necessària per a transport, preus i venda d’entrades. Jo…ja he elegit el que veuré: Mind Game, Matka Joana od Anilow ( Maria Juana de los angeles) conegut entre nosaltres per la monja poseida i Repulsion, de Roman Polansky, que entre tanto petardeo alguna cosa cultural s’ha de veure! ens veiem a sitges!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: