Incoherències

Diferencies entre sexe masculí i femení? per què l’home no sap escoltar i la dona no sap llegir els plànols? per què l’home és adicte al futbol i la dona a les telenoveles? per què la dona és la que ha de cosir i l’home és el que porta el pa a casa? Aquests tòpics que cada cop més ràpid s’estan esborrant de la societat en els fets però que segueixen immersos dins la nostra ment ajuden a crear pel·lícules, sèries i còmics com “en que piensan las mujeres”, “ally McBeal”, “Jack & Jill” i milers d’altres. Qui no ha vist anuncis en que surt un home rentant els plats? què es vol mostrar amb aquest fet? és una denúncia contra el masclisme o només vol donar a entendre que el producte anunciat és modern i segueix els passos de la societat? Què és pitjor el masclisme i feminisme o seguir la ona “sóc anti-masclista, sóc anti-feminista”?
En un món en el que ja es poden casar les parelles homosexuals, el masclisme i el feminisme tenen encara cabuda? si ja tots sóm iguals davant la llei, perquè no sen’s presenta com a gènere sinó com a una unitat que són les persones, aleshores masclisme i feminisme no són en realitat el mateix?
Antigament, a les tribus, els rols eren agafats no per la condició sexual en que neixies, sinó per decisió pròpia. un humà de sexe masculí podia pertànyer al rol de les dones, i viceversa. No es tractava de l’aspecte exterior. No es tractava d’una obligació creada en el moment que neixies, cadascú elegia, era una democràcia, era llibertat. Aleshores…pensant en tot això…què hem fet, avançar o retrocedir en el temps? estem realment en una democràcia?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: