August musik


Porto ja dues setmanes a la feina, treballant, amb el seu cd mp3 que no canvia mai i que només vomita dame mas gasolina dame mas gasolina. Sabent això entendreu perquè arribo a casa a les 10, em preparo un entrepà, tanco la porta de l’habitació i em relaxo dues horetes amb BONA música.
Estic plantejant seriosament trencar els ploms de la feina, o posar cera o cotofluix als altaveus, o com a última opció comprar-me uns taps de les orelles, rollu els d’shreck que es poden veure a molts estudiants a les biblioteques, i parlar amb els clients en codi morse.
Ara, és genial arribar a casa, i quan saps que els teus pares han pujat ja a la seva habitació, premer el botó de power dels bafles, obrir la finestra, preparar el coixí sobre el llit per a recolzar-te, apartar la cortina i seure mentre sents ” Losing my religion” tot fumant un piti. Aleshores canvia i sents “fearless” de the bravery, o “two timing touch and broken bones” de the hives, o “reptilia” amb el joc de guitarres que fan sempre the strokes. canvies a alguna cosa més dolça: “breathe” de midge ure, “dry your eyes” de the streets, “remember the time” de Michael Jackson… i les que sempre tens al reproductor: on the sofa, unconditional, no, not now, bandages, i predict a riot… i t’adorms amb això, per no tenir malsons amb el que has escoltat tot el dia!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: