August musik


Porto ja dues setmanes a la feina, treballant, amb el seu cd mp3 que no canvia mai i que només vomita dame mas gasolina dame mas gasolina. Sabent això entendreu perquè arribo a casa a les 10, em preparo un entrepà, tanco la porta de l’habitació i em relaxo dues horetes amb BONA música.
Estic plantejant seriosament trencar els ploms de la feina, o posar cera o cotofluix als altaveus, o com a última opció comprar-me uns taps de les orelles, rollu els d’shreck que es poden veure a molts estudiants a les biblioteques, i parlar amb els clients en codi morse.
Ara, és genial arribar a casa, i quan saps que els teus pares han pujat ja a la seva habitació, premer el botó de power dels bafles, obrir la finestra, preparar el coixí sobre el llit per a recolzar-te, apartar la cortina i seure mentre sents ” Losing my religion” tot fumant un piti. Aleshores canvia i sents “fearless” de the bravery, o “two timing touch and broken bones” de the hives, o “reptilia” amb el joc de guitarres que fan sempre the strokes. canvies a alguna cosa més dolça: “breathe” de midge ure, “dry your eyes” de the streets, “remember the time” de Michael Jackson… i les que sempre tens al reproductor: on the sofa, unconditional, no, not now, bandages, i predict a riot… i t’adorms amb això, per no tenir malsons amb el que has escoltat tot el dia!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: