Per la llibertat?

El debat entorn la legalització dels matrimonis gays segueix donant tema de conversa doncs ha estat convocada pel proper 18 de juny una manifestació a Madrid, entre la plaça de la Cibeles i la Porta del sol.
Sota el lema “La familia SI importa. Por el derecho a una madre y un padre.Por la libertad” s’uniràn els convocants de la manifestació contra la legislació d’aquesta llei, entre els quals hi ha el partit popular (pp), el foro español de la família i la conferència episcopal.
El pp, que ja va protagonitzar fa poc una altra manifestació, en aquell cas basada en els papers de Salamanca, va anunciar dilluns mitjançant el seu portaveu Angel Acebes que donaria suport a aquesta manifestació al considerar que els objectius d’aquesta coincidien amb el seu programa electoral. Acebes va argumentar que la manifestació convocada pel Foro español de la familia “no és contra els homosexuals, és contra una proposata del govern” “Per altra banda, la Plataforma Popular Gay, un col·lectiu de gays del Partit Popular liderat per Carlos Alberto Biendicho, ha declarat que desvetllarà noms de dirigents gays del PP si aquest compareix a dita manifestació.
Luis Rodriguez Zapatero, va manifestar també la seva opinió demanant que “deixin en pau als homosexuals” i explicant que aquesta llei no volia ser una provocació sinó que tenia l’objectiu de “fer els homes i les dones iguals” i “acabar amb moltes palabreries”.
La manifestació coincideix amb les jornades de reflexió de les eleccions gallegues, fet que fa pensar en una manera de pressió pels votants.
Tot i així la paraula llibertat, com es pot veure, pot representar-se i expressar-se de diferents maneres. Per uns la llibertat radica en el dret d’expressió, per altres aquesta es troba en…bé de fet no tinc arguments per defensar perquè el pp i la resta de convocants de la manifestació han posat llibertat al seu eslògan.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: