X&Y


Olé!

18 mesos! si si, com llegiu! 18 mesos han sigut el que ens ha fet patir Coldplay per a tenir el seu nou album, però…quin album!
La diferencia ja comentada de l’aposta cap a la sonoritat és ben plausible escoltant cada canço que composa el nou disc. “Ens vam esforçar fins on podiem arribar” comenta el guitarrista Jonny Buckland. “necessitàvem sentir que haviem progressat, que ens emocionava el que feiem i no voliem deixar-ho fins que estigués bé”. I jo el vull contestar que ho han aconseguit. Que el progres es palpa a cada nota i que ha valgut la pena aquesta espera. Que no m’arrepenteixo d’haver posat tantes il·lusions per escoltar-lo, ja que les seves noves lletres, que parlen de la mort, l’amor, la vida i la pèrdua eren el que esperava d’ells. El nou cd ens parla de com està fascinat per la vida però també de com entendre que molts cops no arribarem a entendre mai algunes coses. “en matemàtiqus X i Y són sempre les respostes, però a la vida ningú ho sap”, comenta Chris. “Per a mi l’ àlbum tracta sobre aquelles preguntes sense resposta, i el que s’hauria de fer sobre el fet de que no es poden explicar totes les variables desconegudes”. Per a mi X&Y són els dos generes, masculí i femení, i totes les seves incerteses i dubtes. L’home i la dona, desputllats de la carcassa exterior i mirats des d’un perfil intimista i interior.

El cd consta de:
1. Speed Of Sound 2. What If 3. White Shadows 4. Fix You 5. Talk 6. X&Y 7. Speed Of Sound 8. Message, A 9. Low 10. Hardest Part, The 11. Swallowed In The Sea 12. Twisted Logic

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: