CoLdpLay: a punt per Tornar

El pròxim 23 de maig ha sigut el dia elegit per a la sortida del nou single de coldplay, speed of sound, cançó que forma par del seu nou disc, X&Y, amb el qual Chris Martin junt el seu trio ha intentat renovar el seu estil, passant del seu caracteritzat soft rock, a obrir un camí més proper al dance i tecno.
L’esperat disc, resultat de 18 mesos de gravació a Gran Bretanya i Estats Units, sortirà a Espanya el proper 6 de Juny, i vindrà acompanyat d’una gira aquesta tardor. Tot i així, el grup ja ha començat a gravar en concerts de caràcter restringit o privat.
Per a entendre l’espera tan llarga que ha suposat la sortida d’aquest disc tan esperat s’ha de saber que el grup va començar treballant amb Nelson -el seu productor de sempre-, pero, obsessionats amb aconseguir el perfecte so, va considerar els resultats insatisfactoris, i va recorrer a Supple per a regrabar tot de nou. Chris Martin reconeixia a principios d’any que: “Escriure és el que vam estar fent al llarg de tots els dies durant mesos i mesos. Va ser bastant turbulent. moltes cançons, molts sons, molts estudis”.
El nou disc es composa de 12 temes: Square one, What if, White shadows, Fix you, X & Y, Speed of sound , A message, Low, The hardest part, Let´s talk, Swallowed in the sea i Twisted logic.

Anuncis

3 responses to “CoLdpLay: a punt per Tornar

 • Roger

  Coldplay is a big shit!

  Digue-m’ho fort i clar, nois! No m’agrada Coldplay, no m’agrada Coldplay, no m’agrada Coldplay…! Visca Macià, mori Coldplay!

  Què voleu que us digui… Ara diuen que buscaven la perfecció en el so, quan la realitat és que no tenien un putu duru per gravar ni la intro del CD, ja que ningú els compra una merda disc!!

  Deixem-nos d’eufemismes i siguem clars: Coldplay no agrada, i no perquè siguin incompresos, sinó perquè jo sé fer millors acords que ells, però no amb instruments, sinó fent el buit amb el sobaco!

  Ai, que ja s’acaba la vida d’aquest grup que, lluny de músics, són productors de soroll…

 • LuLu

  La veritat està molt lluny del que proposes, Roger: el grup no tan sols ha aconseguit vendre gran quantitat de discos amb un nou estil i veritablement inconfusible ( qui no reconeix una cançó de coldplay ja amb els primers acords que sent?), sinó que a més segueix revolucionant el món de la música i dels videoclips,amb cançons que arriben al cor de qui les escolta, i posant com a màxima el fet que la música ha de ser instrument per a pensar i per a donar a conèixer sentiments que per altra banda, sense música serien inexplicables. Com a mostra, un botó: escolta Easy to please o The scientist, segurament canviaràs d’opinió. Segurament acabaràs amb la pell de gallina i pensant: com pot ser que em senti tant entès? com pot ser que justament sigui això exactament el que sento?
  Ho deixo a les teves mans, tens l’oportunitat de sentir per tu mateix allò que mai pensaries que algú altre podria sentir igual que tú.

 • Roger

  Jo també et recomano unes cançons: “I’m thinking of getting suicide” de Offwinter i “Why am I so stupid” de Offautumn.

  Segur que am aquestes cançons et sents molt identificada!

  😛

 • LuLu

  jo et recomano say what you want, tant la de texas com la de Nelly Furtado, i això…que diguis el que diguis…de critic músical…no et guanyaries la vida eh…

 • Capità Jaume

  quin carinyu més gran que vec per aquí, més guerra, sang!!!! xDDD, seran aquestes les primers crisis internes del tripiartit?

  Això de no guanyar se us està pujant al cap família!

  L’arquitecte infiltrat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: