La Momia ja a la venda

Ja ha sortit a la venda l’edició de butxaca de La Momia”, últim llibre escrit per Anne Rice, coneguda per les seves cròniques vampíriques.
“La Momia” tracta de la vida de Ramses, condemnat a vagar eternament per la terra després de beure l’elixir de la vida. Al despertar a Londres es convertirà en el doctor Ramsey, expert en egiptologia i company de l’aventurera Julie Stratford. Però tot i així en la seva ànima immortal segueixen existint els pensaments d’estar amb el seu gran amor: la reina Cleopatra, i això l’impulsarà a cometre un acte que posarà en perill mortal a tots els que el rodegen.
Anne Rice va nèixer el 4 d’octubre del 1941. Batejada amb el nom masculí de Howard Allen, des de petita va fer-se anomenar Anne. Ja de jove va demostrar la seva passió per les lletres i va començar els estudis de Filosofia i lletres a la universitat de San Francisco.
Després de la mort de la seva filla Michelle, nascuda de la relació amb el seu marit Stan Rice, va dedicar-se completament a la literatura, començant amb les cròniques vampíriques, amb la seva novel·la capdal “entrevista con el vampiro“. Dins la mateixa saga apareixen els titols de “lestat el vampiro”, “la reina de los condenados”, “el ladrón de cuerpos d’entre d’altres, com també la saga de les Bruixes Mayfair, amb els llibres de “la hora de las brujas”, “la voz del diablo” o “Taltos“.
Sota el pseudònim de Anne Rampling podem llegir escrits de caràcter romàntic comhacia el edén” o “Belinda” , i amb el nom de A. N. Roquelaure trobarem novel·les de caire eròtic com “ el rapto de la bella durmiente”.
Si voleu seguir la seva trajectòria i no teniu ganes o temps per a llegir, també es pot trobar la seva obra adaptada cinematogràficament. Aquest és el cas de “entrevista con el vampiro adaptada el 1994 per Neil Jordan i amb la presència de grans actors com Brad Pitt, Kirsten Dunst, Christian Slater,Tom Cruise o Antonio Banderas. Una altra adaptació és la de Garry Marshall: “dos sabuesos en la isla del edén“, basada en “hacia el edén” o “La reina de los condenados” basada en el títol del mateix nom i adaptada per Michael Rymer el 2002.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: