El Cònclave

El pròxim 18 d’abril ha sigut la data elegida per iniciar les votacions a l’estat vaticà en busca de Papa. El cònclave, nom que rep aquesta cerimònia, es realitzarà dins la capella sixtina, i hi intervindràn 122 cardenals, d’entre els quals, un serà l’elegit.
El cònclave pot dura varis dies, de fet la seva durada, usualment, és d’entre 3 i 4 dies, després dels quals ja es pot dir l’ “habemus papam” i podem veure la fumata blanca produïda per la crema de les butlletes de votació amb palla humida ( la fumata negra es produeix al cremar les butlletes amb palla seca).
D’entre els candidats al papat, es poden anomenar 4 cardenals italians, tres llatinoamericaos, un de la India, un altre d’Alemania i un més de Nigeria.
La llista de cardenals per tant reflexa un caire dominat pel món llatí, cosa que per altra banda, segons les profecies de Nostradamus, pot semblar lògic, ja que especifica que serà algún Papa relacionat amb “les oliveres” i per tant, puc votar que serà el cardenal jesuïta amb estudis sobre jerusalem…no vull dir res més, per no cagar-la, però voto això. ( si passa ens podem “ginyar” perquè Nostradamus va pronosticar que després d’ell seria la fi del món!)
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: